Panorámica Laxe da Moa (cabeceira) Mirada / Gaze Mirada / Gaze Panorámica faro Collendo auga Retratos de Jorge Fuembuena (Plaza Matadero Madrid) Fervenza de Segade (Caldas de Reis) Aceite Arbequina. Aceites Abril Expo Camelia Fonseca Escaleira helicoidal de Bonaval (Domingo de Andrade) - 3 Greas da Groba 4 Catedral de Santiago. Nadal 2012. Posta de sol. Fervenza do Ézaro.

Unha muralla con vistas

  • 15.1.12
  • 45 minutos de paseo fotográfico pola muralla de Lugo.
    Un camiño vivo, dende o que se observan as rúas e prazas, as novas construcións e as casas por rehabilitar. Unhas pedras milenarias que gardan un sendeiro para andar, para correr ou para conversar.
    E unha cousa curiosa, non paras de observar, de escudriñar, e... aparecen estes ollos que te miran.
    Na última das imaxes da proxección, podes ver o conxunto da muralla (Google Earth).



    Ollos que te miran

    2 comentarios:

    replicahorlogesnederland dixo...

    Dit is voor twee een zeer mooie replica horloges beoordeling Dat wilde ik wat foto's van te delen. De eerste is mijn Audemars Piguet Royal Oak Offshore kijken fake Dat kocht ik ongeveer een jaar geleden van WatchInc Momenteel www.perfectwatches.to. En de tweede is de Samen model, in een andere kleur.

    De Audemars Piguet Royal Oak Offshore
    replica horloges breitling is een grote aankoop, zeker als je er een vindt dat ziet er zo goed als proefschrift twee look. Ik geef de voorkeur de roos gouden één, en dat is degene die ik bezit. De zwarte en zilveren versie behoort tot een goede vriend van mij. Als u wilt de beste
    replica horloges omega voor mannen vinden, neem een ​​kijkje op de zijkant, adviseer ik u, en u zult genoeg vinden.

    Dit replica horloges rolex is gewoon geweldig. De gegevens zijn mooi Gevolgd. De ion-plated case kleur is geweldig, en het geeft het een zeer authentieke look and feel, niet van wat John's (een lezer) heeft het gezien eta911 horloges website. Hier vindt u meer foto van te laat me weten hoe je het leuk vindt.

    jeje dixo...

    coach outlet
    pandora charms
    coach outlet online
    reebok outlet
    manolo blahnik
    christian louboutin shoes
    adidas outlet
    coach outlet
    red bottom shoes
    ugg outlet

    Real Time Web Analytics